Welkom bij Trimsalon Plucky

Welkom bij Trimsalon Plucky Leuk dat je ons een bezoek brengt, Liefs Stina

volgeboekt

Trimsalon Plucky is VOLGEBOEKT 
Wij zijn volgeboekt en kunnen helaas geen nieuwe dieren meer aannemen als klant.  Wij willen onze vaste trouwe klanten goed kunnen blijven helpen, vandaar onze klantenstop. Onze beste tip: Vraag of een trimsalon gediplomeerd is voordat je een afspraak maakt en bel op tijd, een wachttijd van 3 maanden is normaal

Wij verwelkomen jullie graag!!!

Het hele jaar door kan jij er keurig getrimd en/of gewassen uitzien.
Of het nu warm is of koud. Bij ons krijg je de juiste look...

Bel even naar ons baasje Ingrid voor een afspraak wanneer jij weer of misschien wel voor het eerst aan een trimbeurt toe bent. Hopelijk mag ik je snel (weer) begroeten bij Trimsalon Plucky!

Trimsalon Plucky
Seislaan 14
4333GX Middelburg
06-22028218 / 0118-851265
ingrid@plucky.nl 

Liefs


Trimsalon Plucky is ook te vinden op facebook:
https://www.facebook.com/www.plucky.nl/

 

Over Trimsalon Plucky

Trimsalon Plucky voor Honden, Katten en Knaagdieren

Natuurlijk kunnen wij zelf met onze poten niet zo heel goed knippen, daarom krijgen wij hulp van ons baasje, Ingrid. Haar opleiding heeft ze gevolgd in diermanagement en trimmen te Barneveld. Trimsalon Plucky is dus volledig gediplomeerd. Ingrid heeft al jaren werkervaring met verschillende diersoorten.

Wij willen niet alleen onze hondenvrienden een goede vachtverzorging geven, maar ook al onze kattenvrienden en knaagdiervrienden. Alle dieren kunnen bij ons terecht voor een lekkere wasbeurt. Katten maak je geen zorgen, jullie worden alleen gewassen op medische indicatie. Jullie kunnen ook bij ons terecht om je nagels te laten knippen.

Bij een trimbeurt zit het wassen en nagels knippen in het trimtarief inbegrepen, evenals de haren uit de oren plukken. Jullie kunnen bij ons terecht om je te laten knippen, plukken, scheren of ontwollen.

Tijdens een trimbeurt kunnen jullie allemaal behandeld worden tegen parasieten, zoals vlooien, teken en luizen. Informeer hiernaar voor de trimbeurt.
Wij staan graag voor jullie klaar en zien jullie graag bij ons in Trimsalon Plucky. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen.

Graag tot snel!!!
Groeten van Stina Geluk

Tips voorafgaand aan je bezoek aan de trimsalon

Tips voorafgaand aan het bezoek naar de trimsalon:
Laat je hond uit voordat je naar de trimsalon komt.
Breng en haal je huisdier op de afgesproken tijd.
Hou je hond aangelijnd en een kat of konijn in een vervoersbox.

Heeft u een puppy, breng deze dan met 3 maanden voor een puppybeurt naar de trimsalon.
Heeft u een plukhond, was deze dan 2 weken niet voordat deze naar de trimsalon komt.

Zorg dat de vacht van uw huisdier goed is onderhouden en dat de vacht geen ongedierte heeft.
Zorg dat uw huisdier het leuk vind om geborsteld te worden, als u uw huisdier niet kunt borstelen, wat verwacht u dan van uw trimmer? Wij kunnen een goede gedragstherapeut aanraden.
Zijn wij langer bezig met het trimmen door gedragsproblemen, een niet goed onderhouden vacht of ongedierte dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Katten en Konijnen trimdag

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG
Volgeboekt in ieder geval tot maart 2023!
U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijgt bericht wanneer u de kat of het konijn weer op kunt komen halen. Alleen voor tamme katten en konijnen, dus dieren die goed hanteerbaar zijn. Wij trimmen geen dieren onder narcose!!!!
Neem contact met ons op voor een afspraak.
Tijdens de coronaperiode konden wij katten en konijnen niet trimmen zoals we gewend waren met de eigenaar erbij. Deze manier van werken is ons zeer goed bevallen. Samen met mijn vriend, Martijn, hebben we een goed ritme gekregen in het trimmen van katten. We blijven deze kattentrimdagen dus houden op deze manier, zonder de eigenaar erbij.
Houdt de data in de gaten voor de komende katten en konijnen trimdagen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Wij zijn lid van de abhb

Trimsalon Plucky is lid van de ABHB

ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB verstaan hun vak, ze zijn altijd gediplomeerd. Bij trimsalon Plucky gelden de algemene leveringsvoorwaarden voor het Hondentoiletteerbedrijf.

Stage

Stage lopen in de trimsalon
Wij krijgen de afgelopen weken veel stage aanvragen. Een paar feiten en tips. 
Stuur je sollicitatiebrief/motivatie met cv als je voor een stageplek in aanmerking wilt komen.
Zie een stage aanvraag als een sollicitatie. Waarom zou ik jou aannemen als stagiair in plaats van een ander? Een simpele mail of telefoontje is niet genoeg voor een stage aanvraag. "Hey ik heb gehoord dat je bij jou stage kan lopen, heb je nog plek?" Zo een aanvraag wordt direct afgewezen. Wij nemen alleen stagiaires aan die een erkende trimopleiding willen volgen waarbij elke maand naar school wordt gegaan. Van thuisstudies nemen wij dus geen stagiaires aan. Trimmen is een praktijkvak en geen thuis studie. Naar school gaan is voor ons een must.
Je krijgt niet betaald voor je stage periode. Voordat je kan beginnen met stage lopen zal je een investering moeten doen voor praktijk basisspullen van ongeveer €500,-. Denk hierbij aan je eigen scharenset. Je zal ongeveer 1,5 jaar stage lopen, 1 dag in de week. Trimmen is echt een vak waar je tijd, geld en energie in moet stoppen om het trimmen goed te kunnen leren en je examens te kunnen behalen. Stage lopen begint met je aanvraag. Zorg voor een mooie sollicitatiebrief met motivatie en je cv. Ligt je hart echt bij dieren en trimmen, ga er dan voor 100% voor

was/borstel cursus hond

Cursus, Hoe was en borstel ik mijn hond?
Met regelmaat horen wij van eigenaren dat ze niet goed weten hoe de vacht van de hond het beste te verzorgen tussen de trimbeurten door. Soms zijn de juiste materialen aangeschaft, maar hoe gebruik je deze op de goede manier? Op onze "was en borstel cursus", zal je als eigenaar leren hoe je hond te wassen en borstelen op de juiste manier met de goede materialen. Welke borstels heb ik nodig? Hoe gebruik ik een fohn of een waterblazer? Welke shampoo is het beste voor de vacht van mijn hond?

De cursus is hands-on, je komt tijdens deze curusus zelf bij ons de hond in bad doen. je krijgt tips en tricks voor de juiste vachtverzorging van jou hond. Door het zelf te doen en de materialen uit te proberen bij ons in de salon, weet je hoe je jou hond de beste vachtverzorging kan geven. Wil je andere tips, hoe knip ik bv de nagels van mijn hond correct?, dan is hier ook ruimte voor.

Het beste is om ongeveer halverwege de trimbeurten in te komen voor een was/borstel cursus. De was/borstel cursus is voor alle rassen. Er is plaats voor 2 honden met eigenaren, op een cursus. De hond moet dus goed om kunnen gaan met een andere hond in de salon. Honden met een vervilte vacht, kunnen niet deelnemen aan de cursus. Deze dienen eerst een trimbeurt te krijgen om vervolgens aan een was/borstel cursus deel te kunnen nemen.
Neem contact op met ons dan zoeken we samen naar een geschikte datum.
De was/borstel cursus duurt gemiddeld 4uur, tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor een pauze. De was/ borstel cursus is €85,- per hond.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurt niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Trimsalon Plucky op jou evenement?

Organiseer je met jou bedrijf of stichting een leuk evenement en wil je dat Trimsalon Plucky daarbij aanwezig is? neem dan contact met ons op misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen...

 

Goede doelen die trimsalon Plucky steunt in 2022

Goede Doelen die Trimsalon Plucky steunt in 2022

Wij steunen 2 goede doelen:

Voor deze goede doelen zamelen wij het hele jaar door spullen in!

Lokale Dierenstichtingen
Gain, Schoenendoosactie 4 kids
 
Bij Trimsalon Plucky kan je lege cardridges en oude/kapotte mobiele telefoons inleveren.
Voor de schoenendoosactie 4 kids kunnen er complete schoenendozen worden ingeleverd maar ook spullen kunnen bij ons worden ingeleverd voor in de schoenendozen. Denk hierbij aan schoolspullen zoals schriften, pennen, gum en puntenslijper, kleurpotloden. Kleine knuffels of reisspelletjes. Stuk zeep, tandenborstel en tandpasta, haarlintjes, kammen enz...
 
www.schoenendoosactie.nl

Je kan ook je tweede hands dierenspullen, b.v. manden en riemen naar ons toebrengen. Dekens en handdoeken zijn ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat deze spullen bij een dierenasiel of stichting in de regio terecht komen.

Mocht je nieuwe spullen willen doneren dan kan dit natuurlijk ook. Er is altijd vraag vanuit de dierenasielen voor voeding voor hond en kat. Ook zijn b.v. schoonmaakspullen altijd van harte welkom.

Je mag de spullen afgeven als je komt voor een trimbeurt, maar ook mag je gewoon even lang wandelen en de spullen afgeven. 

Namens Trimsalon Plucky en alle goede doelen alvast Hartelijk bedankt voor uw donatie.

''alle kleine beetjes helpen''zei de muis, toen hij in de zee plaste

Nieuwe reacties

24.01 | 15:46

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG
Zaterdag 22 januari Volgeboekt
Zaterdag 19 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 maart
Zaterdag 23 april
U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijg

24.01 | 15:15

Graag zou ik mijn Brits Korthaar kat van 3 jaar willen laten trimmen.
Dit wordt haar eerste keer en daardoor zou ik er graag bij willen zijn. Ik hoor het graag

01.08 | 12:12

Goedemiddag wilt u via de mail contact opnemen met de trimsalon of telefonisch. Alvast bedankt groeten ingrid trimsalon plucky

29.07 | 06:53

Goedemorgen,
Heeft u toevalig de komende weken nog een plekje vrij voor een trimbeurt voor onze hond. Het is een poedelkruisinkje, klein formaat 😉.