Welkom bij Trimsalon Plucky

Welkom bij Trimsalon Plucky Leuk dat je ons een bezoek brengt, Liefs Stina en Noyo

mededeling ivm het coronavirus

Mededeling ivm het coronavirus:

Zaterdag 14 november
KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG

u brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijgt bericht wanneer u de kat of het konijn weer op kunt komen halen. Alleen voor tamme katten en konijnen, dus dieren die goed hanteerbaar zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Tot onze spijt kunnen wij katten en konijnen voorlopig niet trimmen zoals we gewend zijn met de eigenaar erbij. Houdt de data in de gaten voor de komende katten en konijnen trimdagen.

Wij blijven geopend voor het trimmen van honden.
Wij werken uitsluitend op afspraak, voor katten en konijnen komen er speciale trimdagen.

Omdat de hond bij de deur kan worden overgedragen, beperken we het contact onderling met de eigenaren tot een minimum. Katten en Konijnen worden op de speciale trimdagen ook bij de deur overgedragen in een gesloten mand. Je kan er als eigenaar nu niet bij blijven tijdens het trimmen.
Volg de regels op van het RIVM. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

Onze vakvereniging de ABHB werkt samen met Dibevo, de brancheorganisatie in de huisdierenbranche, als samenwerkingspartner stelt Dibevo haar webpagina beschikbaar voor de ABHB Leden. De ABHB leden zijn hierdoor ook volledig geïnformeerd over het coronavirus.

Trimsalon Plucky
Seislaan 14
4333GX Middelburg
06-22028218 / 0118-851265
ingrid@plucky.nl

Wij verwelkomen jullie graag!!!

Het hele jaar door kan jij er keurig getrimd en/of gewassen uitzien.
Of het nu warm is of koud. Bij ons krijg je de juiste look...

Bel even naar ons baasje Ingrid voor een afspraak wanneer jij weer of misschien wel voor het eerst aan een trimbeurt toe bent. Hopelijk mag ik je snel (weer) begroeten bij Trimsalon Plucky!

Trimsalon Plucky
Seislaan 14
4333GX Middelburg
06-22028218 / 0118-851265
ingrid@plucky.nl 

Liefs


Trimsalon Plucky is ook te vinden op facebook:
https://www.facebook.com/www.plucky.nl/

 

Over Trimsalon Plucky

Trimsalon Plucky voor Honden, Katten en Knaagdieren

Natuurlijk kunnen wij zelf met onze poten niet zo heel goed knippen, daarom krijgen wij hulp van ons baasje, Ingrid. Haar opleiding heeft ze gevolgd in diermanagement en trimmen te Barneveld. Trimsalon Plucky is dus volledig gediplomeerd. Ingrid heeft al jaren werkervaring met verschillende diersoorten.

Wij willen niet alleen onze hondenvrienden een goede vachtverzorging geven, maar ook al onze kattenvrienden en knaagdiervrienden. Alle dieren kunnen bij ons terecht voor een lekkere wasbeurt. Katten maak je geen zorgen, jullie worden alleen gewassen op medische indicatie. Jullie kunnen ook bij ons terecht om je nagels te laten knippen.

Bij een trimbeurt zit het wassen en nagels knippen in het trimtarief inbegrepen, evenals de haren uit de oren plukken. Jullie kunnen bij ons terecht om je te laten knippen, plukken, scheren of ontwollen.

Tijdens een trimbeurt kunnen jullie allemaal behandeld worden tegen parasieten, zoals vlooien, teken en luizen. Informeer hiernaar voor de trimbeurt.
Wij staan graag voor jullie klaar en zien jullie graag bij ons in Trimsalon Plucky. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen.

Graag tot snel!!!
Groeten van Stina en Noyo Geluk

Wij zijn lid van de abhb

Trimsalon Plucky is lid van de ABHB

ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB verstaan hun vak, ze zijn altijd gediplomeerd. Bij trimsalon Plucky gelden de algemene leveringsvoorwaarden voor het Hondentoiletteerbedrijf.

Tips voorafgaand aan je bezoek aan de trimsalon

Tips voorafgaand aan het bezoek naar de trimsalon:
Laat je hond uit voordat je naar de trimsalon komt.
Breng en haal je huisdier op de afgesproken tijd.
Hou je hond aangelijnd en een kat of konijn in een vervoersbox.

Heeft u een puppy, breng deze dan met 3 maanden voor een puppybeurt naar de trimsalon.
Heeft u een plukhond, was deze dan 2 weken niet voordat deze naar de trimsalon komt.

Zorg dat de vacht van uw huisdier goed is onderhouden en dat de vacht geen ongedierte heeft.
Zorg dat uw huisdier het leuk vind om geborsteld te worden, als u uw huisdier niet kunt borstelen, wat verwacht u dan van uw trimmer? Wij kunnen een goede gedragstherapeut aanraden.
Zijn wij langer bezig met het trimmen door gedragsproblemen, een niet goed onderhouden vacht of ongedierte dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Inzamelingsactie Dierenasiel / lokale stichting

Help jij ons met een donatie voor het Dierenasiel / lokale stichting?

Wij zorgen ervoor dat alle gedoneerde spullen bij een dierenasiel of lokale stichting terecht komen.
Wat kunnen de dieren goed gebruiken:
Natvoer voor hond en kat (blikvoer, pate, zakjes)
Brokken voor hond en kat

Speelgoed voor hond, kat en konijn
Manden voor hond en kat
Fleecekleden
Konijnenvoer, brokken en hooi
Bodembedekking: kattengrit, stro en/ofzaagsel

Je kan je tweede hands dierenspullen b.v. manden en riemen naar ons toebrengen.
Dekens en handdoeken zijn ook van harte welkom.
Mocht je nieuwe spullen willen doneren dan mag dit natuurlijk ook...
Schoonmaakspullen zijn ook altijd van harte welkom.

Je mag de spullen afgeven als je langs komt voor een trimbeurt, maar ook mag je gewoon even langs wandelen en de spullen afgeven.

Namens Trimsalon Plucky en alle goede doelen alvast Hartelijk Bedankt voor uw donatie.
''Alle kleine beetjes helpen'' zei de muis toen hij in de zee plaste

 

 

 

Trimsalon Plucky op jou evenement?

Organiseer je met jou bedrijf of stichting een leuk evenement en wil je dat Trimsalon Plucky daarbij aanwezig is? neem dan contact met ons op misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen...

Goede doelen gesteund door trimsalon Plucky

Goede Doelen Gesteund door Trimsalon Plucky

Wij steunen 3 goede doelen:
Voor deze goede doelen zamelen wij het hele jaar door spullen in!
Lokale Dierenstichtingen
Gain, Schoenendoosactie 4 kids
Een kindertehuis ‘Boresha Maisha Ya Mtoto Mkenya’ net buiten Maai Mahiu in Kenia 
 
Bij Trimsalon Plucky kan je lege cardridges en oude/kapotte mobiele telefoons inleveren.
 
Voor de schoenendoosactie 4 kids kunnen er complete schoenendozen worden ingeleverd maar ook spullen kunnen bij ons worden ingeleverd voor in de schoenendozen. Denk hierbij aan schoolspullen zoals schriften, pennen, gum en puntenslijper, kleurpotloden. Kleine knuffels of reisspelletjes. Stuk zeep, tandenborstel en tandpasta, haarlintjes, kammen enz...
In november van elk jaar brengen wij deze naar het lokale inzamelpunt, meestal in vlissingen.
 
Je kan ook je tweede hands dierenspullen, b.v. manden en riemen naar ons toebrengen. Dekens en handdoeken zijn ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat deze spullen bij een dierenasiel of stichting in de regio terecht komen.
 
Mocht je nieuwe spullen willen doneren dan kan dit natuurlijk ook. Er is altijd vraag vanuit de dierenasielen voor voeding voor hond en kat. Ook zijn b.v. schoonmaakspullen altijd van harte welkom.
 
Je mag de spullen afgeven als je komt voor een trimbeurt, maar ook mag je gewoon even lang wandelen en de spullen afgeven.
 
Namens Trimsalon Plucky en alle goede doelen alvast Hartelijk bedankt voor uw donatie.
 
''alle kleine beetjes helpen''zei de muis, 
toen hij in de zee plaste

www.kenyakinderen.nl 
Graag willen wij een kindertehuis ‘Boresha Maisha Ya Mtoto Mkenya’ net buiten Maai Mahiu in Kenia steunen. Hiervoor vragen wij jullie hulp:

Wij willen naar de kinderen onder andere sportspullen sturen:
Denk aan badmintonrackets, shuttles, sportschoenen, kleding. Wat we nog meer inzamelen lees je onderaan.

Het complex betsaat uit 5 mooie huizen waarin elk 12 kinderen wonen. In totaal vangt het kindertehuis 60 kinderen op. Vanaf binnenkomst op het kindertehuis, zien ze dat de kinderen zich positief ontwikkelen. Ze stralen weer, ze mogen weer kind zijn en alle ellende even vergeten die zij hebben meegemaakt.

Vanaf het begin is het kindertehuis een samenwerking aangegaan met een lokale prive-school: The sacred Heartschool. Dit om de kinderen een belangrijke basis voor hun onderwijs te bieden.
Deze eerste jaren op de basisschool zijn erg belangrijk en door hierin te investeren, krijgen de kinderen van het kindertehuis ‘Boresha Maisha Ya Mtoto Mkenya’ de kans om het juiste niveau te halen voor het vervolgonderwijs.

Er wordt gewerkt aan de zelfredzaamheid van het kindertehuis in Maai Mahiu. Zo wordt er een simpele maar werkzame waterpijpleiding aangelegd om voldoende water bij Boresha te krijgen. Een tuinbouwproject wordt gestart om eigen groente te verbouwen en eventuele over productie te verkopen. Een koeienstal wordt gebouwd en er zijn 5 koeien gekocht voor de melkproductie. Allemaal kleine projecten die zorgen voor een verlaging van de jaarlijkse kosten en het leven op het complex verbeteren.

In het begin van 2021 zullen vrijwilligers vanuit Nederland naar het kindertehuis gaan om met verschillende lopende projecten te helpen. Wij gaan deze vrijwilligers extra koffers met spullen die de kinderen goed kunnen gebruiken meegeven.

Kunnen jullie ons helpen aan (iets) van de volgende spullen? Mag natuurlijk 2de hands zijn als het nog goed bruikbaar en netjes is.

Schoolspullen: schriften a5, kleurpotloden, pennen, gum, geodriehoek, puntenslijpers, etui. Schooltassen voor kleine kinderen maar ook voor middelbaar onderwijs. Gymtassen, linnen tasjes.

Persoonlijke verzorging: Ehbo spullen, pleisters, basis medicijnen zoals paracetamol, vitamine. Tandpasta, tandenborstel, haarborstel, haarlintjes, kammen. Stukken zeep. Toilettas.
Maandverband, tampons, ondergoed, sokken. (ivm met vervoer geen vloeibare stoffen zoals een shampoofles)

Ook sportspullen en spelletjes vinden we leuk om mee te sturen:
Denk aan badmintonrackets, shuttles, sportschoenen, sportkleding, tennisrackets, ballen, voetbalspullen enz..
Reisspelletjes, domino, kwartet, 4 op een rij enz..
Knikkers, ander speelgoed (niet op batterijen of oorlog gerelateerd)
Auto's, barbies, springtouw, kleurboek, lego

Alvast hartelijk bedankt voor jullie tijd en aandacht, wij hopen dat jullie ons kunnen helpen aan (iets van) bovenstaande spullen. Mocht je nog bv een vvv bon hebben liggen in de kast? Cadeaubonnen zijn ook van harte welkom, wij halen hiervan dan de spullen die wij nog nodig hebben. Voor meer informatie kijk op www.kenyakinderen.nl
Steun je de stichting liever direct dan kan dit ook via bankrekeningnr:
NL38 RABO 012 574 67 76 Actiekoffersmartijningrid

Kijk op de website ook eens naar de mogelijk om een kind te sponsoren, erg leuk!

Trimsalon Plucky viert 10 jarig bestaan

Vandaag is het Feest 24-05-2020
Trimsalon Plucky viert haar 10jarig bestaan en daar zijn wij erg Trots op.
Grote dank aan al onze klanten en 4-voeters door de jaren heen.
Onze benefietreceptie voor lokale dierenstichtingen kan niet doorgaan door de coronacrisis, maar wat nu niet kan komt vast later nog goed...

Bedankt voor het vertrouwen

Bedankt voor het vertrouwen in ons in 2019
Fijne veilige jaarwisseling 😘
Dit jaar hebben we vol liefde gezorgd voor de honden, katten en konijnen in de trimsalon. We zijn heel dankbaar voor de vele lieve dieren die bij ons komen. Bedankt baasjes en dieren. We hopen op een Diergezellig en gezond 2020, waarin we weer goede doelen gaan steunen. We blijven spullen inzamelen voor de lokale dierenstichtingen. Allemaal bedankt voor de giften in 2019. We staan nog even stil bij het afscheid dat we hebben genomen van Gianne, Herbie en Clinton, 2019 een jaar vol afscheid. Maar wat zijn ze oud geworden 18 a 18,5 jaar.
Wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt....
Liefs Ingrid
Trimsalon Plucky

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

01.08 | 14:12

Goedemiddag wilt u via de mail contact opnemen met de trimsalon of telefonisch. Alvast bedankt groeten ingrid trimsalon plucky

...
29.07 | 08:53

Goedemorgen,
Heeft u toevalig de komende weken nog een plekje vrij voor een trimbeurt voor onze hond. Het is een poedelkruisinkje, klein formaat 😉.

...
06.06 | 21:22

Hoi Bianca, ik heb je net even een sms gestuurd. Aila is van harte welkom. Leuk dat je bij onze trimsalon langs wilt komen. We spreken elkaar. Groeten Ingrid

...
05.06 | 09:31

Hallo ik zou graag mijn westy Aila van bijna 4 jaar bij U laten trimmen. Ze hoeft alleen helemaal kort geschoren te worden. En haar nagels geknipt indien no

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE