Welkom bij Trimsalon Plucky

volgeboekt

Volgeboekt
Trimsalon Plucky is VOLGEBOEKT
In september weer plaats!!!! Zorg dat je in de agenda staat
Op dit moment worden we overspoeld met aanvragen om een hond of kat te kunnen trimmen.
Het is heel tof dat er zoveel mensen vertrouwen in ons hebben, Maar.... We kunnen helaas niet toveren, mijn schaar is geen toverstaf.
We willen de service en de kwaliteit van het trimmen optimaal houden. Wij staan ook voor een goed contact met de klanten, maar last minute aanvragen (graag deze week nog mijn dier trimmen) moeten wij helaas afwijzen. Medische spoedgevallen, in overleg met een dierenarts, kunnen altijd bij ons terecht.
Op dit moment hebben we genoeg aanvragen dat we vol geboekt zijn tot september. Maak op tijd een trimafspraak, plan gelijk uw huisdier in voor een volgend bezoek aan de trimsalon, zorg dat je in de agenda staat. Bij het niet door kunnen gaan van een afspraak benaderen wij onze klanten die al in de agenda staan, deze schuiven wij dan door naar voren.
Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Bedankt voor het vertrouwen in ons. We knippen door, met de tijd en aandacht voor elk dier wat ze verdienen en nodig hebben.

Katten en Konijnen trimdag

Mededeling ivm het coronavirus:

Zaterdag 26 juni is Volgeboekt
Zaterdag 17 juli is Volgeboekt

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG

U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
Onze vaste klanten gaan voor ivm het coronavirus.
wij trimmen de dieren en u krijgt bericht wanneer u de kat of het konijn weer op kunt komen halen. Alleen voor tamme katten en konijnen, dus dieren die goed hanteerbaar zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Tot onze spijt kunnen wij katten en konijnen voorlopig niet trimmen zoals we gewend zijn met de eigenaar erbij. Houdt de data in de gaten voor de komende katten en konijnen trimdagen.

Wij werken uitsluitend op afspraak, voor katten en konijnen komen er speciale trimdagen.

Omdat de hond bij de deur kan worden overgedragen, beperken we het contact onderling met de eigenaren tot een minimum. Katten en Konijnen worden op de speciale trimdagen ook bij de deur overgedragen in een gesloten mand. Je kan er als eigenaar nu niet bij blijven tijdens het trimmen.
Volg de regels op van het RIVM. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

Onze vakvereniging de ABHB werkt samen met Dibevo, de brancheorganisatie in de huisdierenbranche, als samenwerkingspartner stelt Dibevo haar webpagina beschikbaar voor de ABHB Leden. De ABHB leden zijn hierdoor ook volledig geïnformeerd over het coronavirus.

 

Welkom bij Trimsalon Plucky Leuk dat je ons een bezoek brengt, Liefs Stina

Wij verwelkomen jullie graag!!!

Het hele jaar door kan jij er keurig getrimd en/of gewassen uitzien.
Of het nu warm is of koud. Bij ons krijg je de juiste look...

Bel even naar ons baasje Ingrid voor een afspraak wanneer jij weer of misschien wel voor het eerst aan een trimbeurt toe bent. Hopelijk mag ik je snel (weer) begroeten bij Trimsalon Plucky!

Trimsalon Plucky
Seislaan 14
4333GX Middelburg
06-22028218 / 0118-851265
ingrid@plucky.nl 

Liefs


Trimsalon Plucky is ook te vinden op facebook:
https://www.facebook.com/www.plucky.nl/

 

Over Trimsalon Plucky

Trimsalon Plucky voor Honden, Katten en Knaagdieren

Natuurlijk kunnen wij zelf met onze poten niet zo heel goed knippen, daarom krijgen wij hulp van ons baasje, Ingrid. Haar opleiding heeft ze gevolgd in diermanagement en trimmen te Barneveld. Trimsalon Plucky is dus volledig gediplomeerd. Ingrid heeft al jaren werkervaring met verschillende diersoorten.

Wij willen niet alleen onze hondenvrienden een goede vachtverzorging geven, maar ook al onze kattenvrienden en knaagdiervrienden. Alle dieren kunnen bij ons terecht voor een lekkere wasbeurt. Katten maak je geen zorgen, jullie worden alleen gewassen op medische indicatie. Jullie kunnen ook bij ons terecht om je nagels te laten knippen.

Bij een trimbeurt zit het wassen en nagels knippen in het trimtarief inbegrepen, evenals de haren uit de oren plukken. Jullie kunnen bij ons terecht om je te laten knippen, plukken, scheren of ontwollen.

Tijdens een trimbeurt kunnen jullie allemaal behandeld worden tegen parasieten, zoals vlooien, teken en luizen. Informeer hiernaar voor de trimbeurt.
Wij staan graag voor jullie klaar en zien jullie graag bij ons in Trimsalon Plucky. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen.

Graag tot snel!!!
Groeten van Stina Geluk

Stage

Stage lopen in de trimsalon
Wij krijgen de afgelopen weken veel stage aanvragen. Een paar feiten en tips. 
Wij nemen in september een stagiaire aan. Stuur in juni 2021 je sollicitatiebrief/motivatie met cv als je voor een stageplek in aanmerking wilt komen, start stage september.
Zie een stage aanvraag als een sollicitatie. Waarom zou ik jou aannemen als stagiair in plaats van een ander? Een simpele mail of telefoontje is niet genoeg voor een stage aanvraag. "Hey ik heb gehoord dat je bij jou stage kan lopen, heb je nog plek?" Zo een aanvraag wordt direct afgewezen. Wij nemen alleen stagiaires aan die een erkende trimopleiding willen volgen waarbij elke maand naar school wordt gegaan. Van thuisstudies nemen wij dus geen stagiaires aan. Trimmen is een praktijkvak en geen thuis studie. Naar school gaan is voor ons een must.
Je krijgt niet betaald voor je stage periode. Voordat je kan beginnen met stage lopen zal je een investering moeten doen voor praktijk basisspullen van ongeveer €500,-. Denk hierbij aan je eigen scharenset. Je zal ongeveer 1,5 jaar stage lopen, 1 dag in de week. Trimmen is echt een vak waar je tijd, geld en energie in moet stoppen om het trimmen goed te kunnen leren en je examens te kunnen behalen. Stage lopen begint met je aanvraag. Zorg voor een mooie sollicitatiebrief met motivatie en je cv. Ligt je hart echt bij dieren en trimmen, ga er dan voor 100% voor

Wij zijn lid van de abhb

Trimsalon Plucky is lid van de ABHB

ABHB is dé vakorganisatie voor trimsalons. Trimmers die aangesloten zijn bij de ABHB verstaan hun vak, ze zijn altijd gediplomeerd. Bij trimsalon Plucky gelden de algemene leveringsvoorwaarden voor het Hondentoiletteerbedrijf.

Tips voorafgaand aan je bezoek aan de trimsalon

Tips voorafgaand aan het bezoek naar de trimsalon:
Laat je hond uit voordat je naar de trimsalon komt.
Breng en haal je huisdier op de afgesproken tijd.
Hou je hond aangelijnd en een kat of konijn in een vervoersbox.

Heeft u een puppy, breng deze dan met 3 maanden voor een puppybeurt naar de trimsalon.
Heeft u een plukhond, was deze dan 2 weken niet voordat deze naar de trimsalon komt.

Zorg dat de vacht van uw huisdier goed is onderhouden en dat de vacht geen ongedierte heeft.
Zorg dat uw huisdier het leuk vind om geborsteld te worden, als u uw huisdier niet kunt borstelen, wat verwacht u dan van uw trimmer? Wij kunnen een goede gedragstherapeut aanraden.
Zijn wij langer bezig met het trimmen door gedragsproblemen, een niet goed onderhouden vacht of ongedierte dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Inzamelingsactie Dierenasiel / lokale stichting

Help jij ons met een donatie voor het Dierenasiel / lokale stichting?

Wij zorgen ervoor dat alle gedoneerde spullen bij een dierenasiel of lokale stichting terecht komen.
Wat kunnen de dieren goed gebruiken:
Natvoer voor hond en kat (blikvoer, pate, zakjes)
Brokken voor hond en kat

Speelgoed voor hond, kat en konijn
Manden voor hond en kat
Fleecekleden
Konijnenvoer, brokken en hooi
Bodembedekking: kattengrit, stro en/ofzaagsel

Je kan je tweede hands dierenspullen b.v. manden en riemen naar ons toebrengen.
Dekens en handdoeken zijn ook van harte welkom.
Mocht je nieuwe spullen willen doneren dan mag dit natuurlijk ook...
Schoonmaakspullen zijn ook altijd van harte welkom.

Je mag de spullen afgeven als je langs komt voor een trimbeurt, maar ook mag je gewoon even langs wandelen en de spullen afgeven.

Namens Trimsalon Plucky en alle goede doelen alvast Hartelijk Bedankt voor uw donatie.
''Alle kleine beetjes helpen'' zei de muis toen hij in de zee plaste

Trimsalon Plucky op jou evenement?

Organiseer je met jou bedrijf of stichting een leuk evenement en wil je dat Trimsalon Plucky daarbij aanwezig is? neem dan contact met ons op misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen...

 

Goede doelen gesteund door trimsalon Plucky in 2021

Goede Doelen Gesteund door Trimsalon Plucky in 2021

Wij steunen 2 goede doelen:

Voor deze goede doelen zamelen wij het hele jaar door spullen in!

Lokale Dierenstichtingen
Gain, Schoenendoosactie 4 kids
 
Bij Trimsalon Plucky kan je lege cardridges en oude/kapotte mobiele telefoons inleveren.
Voor de schoenendoosactie 4 kids kunnen er complete schoenendozen worden ingeleverd maar ook spullen kunnen bij ons worden ingeleverd voor in de schoenendozen. Denk hierbij aan schoolspullen zoals schriften, pennen, gum en puntenslijper, kleurpotloden. Kleine knuffels of reisspelletjes. Stuk zeep, tandenborstel en tandpasta, haarlintjes, kammen enz...
 
www.schoenendoosactie.nl

Je kan ook je tweede hands dierenspullen, b.v. manden en riemen naar ons toebrengen. Dekens en handdoeken zijn ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat deze spullen bij een dierenasiel of stichting in de regio terecht komen.

Mocht je nieuwe spullen willen doneren dan kan dit natuurlijk ook. Er is altijd vraag vanuit de dierenasielen voor voeding voor hond en kat. Ook zijn b.v. schoonmaakspullen altijd van harte welkom.

Je mag de spullen afgeven als je komt voor een trimbeurt, maar ook mag je gewoon even lang wandelen en de spullen afgeven. 

Namens Trimsalon Plucky en alle goede doelen alvast Hartelijk bedankt voor uw donatie.

''alle kleine beetjes helpen''zei de muis, toen hij in de zee plaste

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

01.08 | 14:12

Goedemiddag wilt u via de mail contact opnemen met de trimsalon of telefonisch. Alvast bedankt groeten ingrid trimsalon plucky

...
29.07 | 08:53

Goedemorgen,
Heeft u toevalig de komende weken nog een plekje vrij voor een trimbeurt voor onze hond. Het is een poedelkruisinkje, klein formaat 😉.

...
06.06 | 21:22

Hoi Bianca, ik heb je net even een sms gestuurd. Aila is van harte welkom. Leuk dat je bij onze trimsalon langs wilt komen. We spreken elkaar. Groeten Ingrid

...
05.06 | 09:31

Hallo ik zou graag mijn westy Aila van bijna 4 jaar bij U laten trimmen. Ze hoeft alleen helemaal kort geschoren te worden. En haar nagels geknipt indien no

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE