Trimtarieven

Een Trimbeurt voor uw Puppy

Laat uw puppy kennis maken met de trimsalon

Een nieuwe omgeving is altijd spannend voor een puppy, daarom is het van belang om uw pup goed te socialiseren.
Voor een kennismakingstrimbeurt komt uw pup naar de trimsalon, gaat hij of zij lekker in bad. Zo went de pup aan sommige handelingen in de trimsalon en aan vreemde geluiden zoals de fhon.
Wij kunnen aan u borsteladvies geven. Hoe kunt u het beste de vacht verzorgen van uw nieuwe huisdier. Al uw vragen die u heeft over de vachtverzorging kunt u stellen bij dit bezoek aan de trimsalon. Een puppybehandeling doen wij het liefst als de pup ongeveer 3 a 4 maanden jong is. Een kenningsmakingstrimbeurt duurt ongeveer een uur en het trimtarief hiervoor is €35,- Wilt u meer informatie of een afspraak maken? neem dan vrijblijvend 
Contact met ons op

Honden

Trimtarieven voor Honden

Neem contact op voor een gemiddelde prijs voor het ras van uw hond. 
Vaste tarieven per ras zijn moeilijk aan te geven aangezien de toestand van de vacht of het gedrag van de hond kan zorgen voor een verschil in de behandelingsduur en daardoor ook een verschil in prijs kan opleveren.
Denk hierbij aan honden die erg in de klit zitten of honden die vlooien of teken hebben. Ook denken wij hierbij aan honden die gedragsproblemen hebben en hierdoor moeilijker te trimmen zijn waardoor de behandelingsduur langer wordt.
Het kan ook zijn dat u een kruising heeft, is uw hond kleiner doordat het een kruising is dan wordt het tarief daarop aangepast en kan het goedkoper zijn dan vermeld en vise versa.

In een trimbeurt zijn inbegrepen: Het knippen, scheren, ontwollen of plukken van de hond. De hond gaat in bad. De nagels worden geknipt en de oren worden uitgeplukt.

Behandeling tegen vlooien:
Wassen met vlooienshampoo en aan het einde van de behandeling een vlooienpipet €17,50

Gemiddelde prijzen zijn gebaseerd op goed onderhouden vachten, hieronder verstaan wij geen klitten of parasieten in de vacht. Ook zijn de tarieven gebaseerd op honden die zich goed laten trimmen en dus geen gedragsproblemen hebben. De tijd die wij extra nodig hebben om uw hond te ontklitten, ontvlooien of nodig hebben ivm het gedrag van de hond worden extra in rekening gebracht a €35,- per uur. Hoe beter de vacht is onderhouden, hoe prettiger een trimbehandeling is voor uw hond. Omdat wij niet van te voren weten hoe lang het trimmen zal duren krijt u na de eerste trimbeurt de trimprijs na de trimbehandeling definitief te horen. We kunnen als u de hond komt brengen hiervan een inschatting maken, vaak weet u zelf ook van te voren of uw huisdier gedragsproblemen heeft of een vacht die niet goed is onderhouden.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Wij verrichten geen wonderen

Wij verrichten geen Wonderen
KLITTEN, VERVILTINGEN,
Dat betekend dat de vacht niet goed is onderhouden.
borstel alsjeblieft of kom extra langs in de trimsalon en voorkom klitten en verviltingen.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de vacht te borstelen.
 
Ontklitten is pijnlijk voor een dier, ook klitten hebben doet pijn doordat het haar aan de huid trekt.
Als de vacht vervilt is dan zitten er vaak wondjes, door dit ''trekken'' van de vacht, onder de vacht op de huid.
Bij erge klitten/verviltingen kunnen wij niet anders dan het dier scheren. Zien wij de verwondingen voordat we gaan scheren, dan zullen wij het dier niet behandelen maar zullen een doorverwijzing geven naar de dierenarts. Om het dier te ontklitten brengen wij extra kosten in rekening omdat we langer bezig zijn aan het dier.
 
Wij kijken als professionele trimmers wat we kunnen doen, maar we kunnen geen wonderen verrichten met niet onderhouden vachten. Borstel alsjeblieft je huisdier.
Weet je niet hoe?
Neem dan contact met ons op voor borsteladvies.
 
Huisdieren moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. Het dier wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van het dier.

Katten

Trimtarieven voor Katten
De vachtverzorging van katten gaat meestal om ontklitten, uitdunnen en bijknippen. Omdat het erg verschilt wat er bij een kat moet gebeuren tijdens een trimbeurt is de tijd moeilijk in te schatten, hierdoor reken we een trimtarief voor het ontklitten van €35,- per uur. Het scheren van een kat is intensief werk en wordt alleen gedaan als de kat onder de klitten zit en niet meer ontklit kan worden. Voor het scheren van een kat is de prijs €55,- .Katten worden niet gewassen, alleen op medische indicatie. 

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG
Volgeboekt in ieder geval tot in maart 2023!

U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijgt bericht wanneer u de kat of het konijn weer op kunt komen halen. Alleen voor tamme katten en konijnen, dus dieren die goed hanteerbaar zijn. Wij trimmen geen dieren onder narcose!!!!
Neem contact met ons op voor een afspraak.
Tijdens de coronaperiode konden wij katten en konijnen niet trimmen zoals we gewend waren met de eigenaar erbij. Deze manier van werken is ons zeer goed bevallen. Samen met mijn vriend, Martijn, hebben we een goed ritme gekregen in het trimmen van katten. We blijven deze kattentrimdagen dus houden op deze manier, zonder de eigenaar erbij.
Houdt de data in de gaten voor de komende katten en konijnen trimdagen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Knaagdieren

Trimtarieven voor Knaagdieren

De vachtverzorging van knaagdieren gaat meestal om uitdunnen (ontwollen) en bijknippen. Omdat het erg verschilt wat er bij een knaagdier moet gebeuren tijdens een trimbeurt is de tijd moeilijk in te schatten, hierdoor reken we een trimtarief per uur van €35,-.
Knaagdieren worden niet gewassen, alleen op medische indicatie.
Bij de trimbeurt van een knaagdier vragen we u om erbij te blijven, zo kunt u hulp bieden bij het hanteren van het knaagdier. (door corona mag u nu niet bij de trimbeurt blijven maar trimmen wij 1 x in de maand op een zaterdag de katten en konijnen)
Nagels knipppen €7,50,- per knaagdier.

Is de vacht van uw konijn erg in de klit of heeft uw konijn verviltingen dan vragen wij u om naar uw dierenarts te gaan. Konijnen hebben een heel dunne huid die snel scheurt. De kans dat er onder een vervilte vacht bij konijnen al wonden zitten is heel groot. verviltingen kunt u hierdoor beter door uw dierenarts laten verwijderen. Wij verwijzen het konijn naar een dierenarts door en behandelen deze dieren niet zelf. Laat konijnen met klitten en verviltingen zo snel mogelijk behandelen bij een dierenarts.

Jaimie de Bondt 24.01.2022 15:15

Graag zou ik mijn Brits Korthaar kat van 3 jaar willen laten trimmen.
Dit wordt haar eerste keer en daardoor zou ik er graag bij willen zijn. Ik hoor het graag

ingrid 24.01.2022 15:46

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG
Zaterdag 22 januari Volgeboekt
Zaterdag 19 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 maart
Zaterdag 23 april
U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijg

Bianca mombarg 05.06.2018 07:31

Hallo ik zou graag mijn westy Aila van bijna 4 jaar bij U laten trimmen. Ze hoeft alleen helemaal kort geschoren te worden. En haar nagels geknipt indien no

trimsalon plucky 06.06.2018 19:22

Hoi Bianca, ik heb je net even een sms gestuurd. Aila is van harte welkom. Leuk dat je bij onze trimsalon langs wilt komen. We spreken elkaar. Groeten Ingrid

Nieuwe reacties

24.01 | 15:46

KATTEN en KONIJNEN TRIMDAG
Zaterdag 22 januari Volgeboekt
Zaterdag 19 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 februari Volgeboekt
Zaterdag 26 maart
Zaterdag 23 april
U brengt de dieren in een mandje, wij werken alleen op afspraak.
wij trimmen de dieren en u krijg

24.01 | 15:15

Graag zou ik mijn Brits Korthaar kat van 3 jaar willen laten trimmen.
Dit wordt haar eerste keer en daardoor zou ik er graag bij willen zijn. Ik hoor het graag

01.08 | 12:12

Goedemiddag wilt u via de mail contact opnemen met de trimsalon of telefonisch. Alvast bedankt groeten ingrid trimsalon plucky

29.07 | 06:53

Goedemorgen,
Heeft u toevalig de komende weken nog een plekje vrij voor een trimbeurt voor onze hond. Het is een poedelkruisinkje, klein formaat 😉.