Trimtarieven

Een Trimbeurt voor uw Puppy

Laat uw puppy kennis maken met de trimsalon

Een nieuwe omgeving is altijd spannend voor een puppy, daarom is het van belang om uw pup goed te socialiseren.
Voor een kennismakingstrimbeurt komt uw pup naar de trimsalon, gaat hij of zij lekker in bad. Zo went de pup aan sommige handelingen in de trimsalon en aan vreemde geluiden zoals de fhon.
Wij kunnen aan u borsteladvies geven. Hoe kunt u het beste de vacht verzorgen van uw nieuwe huisdier. Al uw vragen die u heeft over de vachtverzorging kunt u stellen bij dit bezoek aan de trimsalon. Een puppybehandeling doen wij het liefst als de pup ongeveer 3 a 4 maanden jong is. Een kenningsmakingstrimbeurt duurt ongeveer een uur en het trimtarief hiervoor is €35,- Wilt u meer informatie of een afspraak maken? neem dan vrijblijvend 
Contact met ons op

Wij verrichten geen wonderen

Wij verrichten geen Wonderen
KLITTEN, VERVILTINGEN,
Dat betekend dat de vacht niet goed is onderhouden.
borstel alsjeblieft of kom extra langs in de trimsalon en voorkom klitten en verviltingen.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de vacht te borstelen.
 
Ontklitten is pijnlijk voor een dier, ook klitten hebben doet pijn doordat het haar aan de huid trekt.
Als de vacht vervilt is dan zitten er vaak wondjes, door dit ''trekken'' van de vacht, onder de vacht op de huid.
Bij erge klitten/verviltingen kunnen wij niet anders dan het dier scheren. Zien wij de verwondingen voordat we gaan scheren, dan zullen wij het dier niet behandelen maar zullen een doorverwijzing geven naar de dierenarts. Om het dier te ontklitten brengen wij extra kosten in rekening omdat we langer bezig zijn aan het dier.
 
Wij kijken als professionele trimmers wat we kunnen doen, maar we kunnen geen wonderen verrichten met niet onderhouden vachten. Borstel alsjeblieft je huisdier.
Weet je niet hoe?
Neem dan contact met ons op voor borsteladvies.
 
Huisdieren moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. Het dier wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van het dier.

Honden

Trimtarieven voor Honden

De genoemde trimtarieven zijn richtlijnen. 
Vaste tarieven per ras zijn moeilijk aan te geven aangezien de toestand van de vacht of het gedrag van de hond kan zorgen voor een verschil in de behandelingsduur en daardoor ook een verschil in prijs kan opleveren.
Denk hierbij aan honden die erg in de klit zitten of honden die vlooien of teken hebben. Ook denken wij hierbij aan honden die gedragsproblemen hebben en hierdoor moeilijker te trimmen zijn waardoor de behandelingsduur langer wordt.
Het kan ook zijn dat u een kruising heeft die op een van de onderstaande rassen lijkt, is uw hond kleiner doordat het een kruising is dan wordt het tarief daarop aangepast en kan het goedkoper zijn dan vermeld.

In een trimbeurt zijn inbegrepen: Het knippen, scheren of plukken van de hond. De hond gaat in bad. De nagels worden geknipt en de oren worden uitgeplukt.

Amerikaanse cocker spaniel €55,-
Airdale terrier plukken €95,-
Bichon Frise €55,-
Border collie €55,-
Barbet €95,-
Basset de Fauve de Bretagne €65,-
Bouvier des flandres plukken €105,-
Bouvier des flandres scheren €85,-
Berner sennenhond €90,-
Cairn terrier €55,-
Cavelier King Charles Spaniel €50,-
Chihuahua langhaar €40,-
Duitse herdershond €60,-
Engelse cocker spaniel €50,-
Flatcoated retriever €55,-
Golden retriever €55,-
Hollandse Smous €65,-
Havanezer €65,-

Ierse setter €55,-
Jack russel terrier plukken €50,-
Labrador retriever €45,-

Lhasa Apso €55,-
Maltezer €50,-
Pekingees €50,-
Poedel klein €50,-
Poedel / Labradoodle middenslag €70,-
Poedel / Labradoodle groot €95,-
Rottweiler €50,-
Spaanse waterhond €95,-
Shih tzu €50,-
Schotse collie €65,-
Schotse terrier €65,-
Schnauzer dwerg €55,-
Schnauzer middenslag €75,-
Schnauzer Riesen €105,-

Teckel plukken €55,-
Teckel langhaar €50,-
Tibetaanse terrier €65,-
West highland white terrier €55,-
Yorkshire terrier €50,-

Behandeling tegen vlooien:
Wassen met vlooienshampoo en aan het einde van de behandeling een vlooienpipet €17,50

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op goed onderhouden vachten, hieronder verstaan wij geen klitten of parasieten in de vacht. Ook zijn de tarieven gebaseerd op honden die zich goed laten trimmen en dus geen gedragsproblemen hebben. De tijd die wij extra nodig hebben om uw hond te ontklitten, ontvlooien of nodig hebben ivm het gedrag van de hond worden extra in rekening gebracht a €35,- per uur. Hoe beter de vacht is onderhouden, hoe prettiger een trimbehandeling is voor uw hond.

Huishonden moeten regelmatig geborsteld worden. Borstelen gebeurd niet alleen om de vacht uit de klit te houden maar ook om het dode haar en vuil te verwijderen. Tevens zorgt borstelen voor een goede doorbloeding doordat de huid mee wordt gemasseerd. Borstelen zorgt voor een goede talgverdeling over de vacht. De hond wordt gecontroleerd op wondjes, bultjes en op parasieten. Borstelen versterkt de relatie tussen baas en dier. Bij Trimsalon Plucky kun je altijd terecht voor borsteladvies. Voor elke vachtsoort zijn er andere borstels en kammen in gebruik, door het borsteladvies maak je de juiste keuze voor de vachtsoort van de hond.

Staat het ras van uw hond er niet bij? neem dan vrijblijvend Contact met ons op.
Alle rassen en kruisingen zijn van harte welkom in de trimsalon.  

Katten

Trimtarieven voor Katten

De vachtverzorging van katten gaat meestal om ontklitten, uitdunnen en bijknippen. Omdat het erg verschilt wat er bij een kat moet gebeuren tijdens een trimbeurt is de tijd moeilijk in te schatten, hierdoor reken we een trimtarief voor het ontklitten van €35,- per uur. Het scheren van een kat is intensief werk en wordt alleen gedaan als de kat onder de klitten zit en niet meer ontklit kan worden. Voor het scheren van een kat is de prijs €55,- .Katten worden niet gewassen, alleen op medische indicatie. Bij de trimbeurt van een kat vragen we u om erbij te blijven, zo kunt u hulp bieden bij het hanteren van de kat.

 

Knaagdieren

Trimtarieven voor Knaagdieren

De vachtverzorging van knaagdieren gaat meestal om ontklitten, uitdunnen en bijknippen. Omdat het erg verschilt wat er bij een knaagdier moet gebeuren tijdens een trimbeurt is de tijd moeilijk in te schatten, hierdoor reken we een trimtarief per uur van €35,-.
Knaagdieren worden niet gewassen, alleen op medische indicatie.
Bij de trimbeurt van een knaagdier vragen we u om erbij te blijven, zo kunt u hulp bieden bij het hanteren van het knaagdier.
Nagels knipppen €7,50,- per knaagdier.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bianca mombarg | Antwoord 05.06.2018 09.31

Hallo ik zou graag mijn westy Aila van bijna 4 jaar bij U laten trimmen. Ze hoeft alleen helemaal kort geschoren te worden. En haar nagels geknipt indien no

trimsalon plucky 06.06.2018 21.22

Hoi Bianca, ik heb je net even een sms gestuurd. Aila is van harte welkom. Leuk dat je bij onze trimsalon langs wilt komen. We spreken elkaar. Groeten Ingrid

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.06 | 21:22

Hoi Bianca, ik heb je net even een sms gestuurd. Aila is van harte welkom. Leuk dat je bij onze trimsalon langs wilt komen. We spreken elkaar. Groeten Ingrid

...
05.06 | 09:31

Hallo ik zou graag mijn westy Aila van bijna 4 jaar bij U laten trimmen. Ze hoeft alleen helemaal kort geschoren te worden. En haar nagels geknipt indien no

...
01.08 | 15:04

Hallo Ingrid,

Heb je deze week nog tijd om Gandhi te trimmen? Ik hoor het graag van je.
Groetjes,
Janneke en Gandhi

...
15.07 | 21:44

hoi Frank en Lucky ik heb jullie net een emailtje gestuurd Leuk dat jullie willen komen bij ons in de trimsalon Groetejs Herbie en Gianne

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE